Go Clean Go Green

Duurzaamheid Schulthess

Go Clean, Go Green.

Swiss-made_Text_links_weiss_cmyk

Duurzaamheid betekent voor ons: hoge kwaliteit, duurzaamheid, innovatieve geest en eerlijke, milieuvriendelijke en zorgvuldige productie van wasmachines. Zodat toekomstige generaties ook in een intacte omgeving kunnen leven, produceren we bijzonder energiezuinige wasmachines en droogtrommels die een minimum aan elektriciteit verbruiken. Schulthess stelt normen op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid en wil in 2030 CO2-neutraal produceren.

Gebouwd in Zwitserland.
Geliefd in elk huis.

Hoogwaardige materialen en hun nauwkeurige en professionele verwerking zorgen voor de buitengewone levensduur van onze machines. Daarnaast garandeert de locatie in Zwitserland flexibiliteit en korte transportroutes, waardoor er minder uitstoot van vervuilende stoffen is en wegen niet onnodig worden belast. Op deze manier draagt ​​Schulthess globaal bij aan een significante vermindering van de ecologische voetafdruk.

schweizer-qualitat

Duurzame Reinheid.

Indrukwekkend: het energie- en waterverbruik van Schulthess-machines is in de afgelopen 40 jaar met een factor 7 verminderd. Waar in 1975 een wasmachine 55 liter per kilogram wasgoed nodig had, is dat nu 88% minder, namelijk slechts 6,8 liter.

 

Het energieverbruik is al even verbluffend: in 1975 kostte een kilo wasgoed 0,49 kWh, tegenwoordig is dat 0,08 kWh. Wie kiest voor Schulthess wast bijzonder duurzaam.

Energieverbruik.

energieverbrauch

Waterverbruik.

wasserverbrauch

Wij zorgen voor schoon water!

De Schulthess wasprogramma’s zijn zo ontworpen dat er zo min mogelijk water en wasmiddel wordt gebruikt voor een perfect wasresultaat. Zo besparen klanten energie, water en wasmiddel, verbeteren ze hun persoonlijke CO2-balans en leveren ze een bijdrage aan de bescherming van het milieu.

Trouwens: om het waterverbruik verder te verminderen en onze bossen te beschermen, vragen wij bij Schulthess om een ​​kleine symbolische bijdrage voor onze productbrochure, die we doneren aan milieuorganisaties. De brochure als e-paper is uiteraard gratis.

leaf
chromstahl

Chroomstaal in plaats van plastic.

De buiten- en binnenwastrommels van alle Schulthess wasmachines zijn gemaakt van hoogwaardig chroomstaal in plaats van kunststof. De voordelen liggen voor de hand: ze zijn extreem duurzaam, recyclebaar en ook nog eens extreem hygiënisch. De klantenservice van Schulthess repareert uw machines ook na vele jaren tegen een eerlijke prijs. We kunnen dit doen omdat we onze reserveonderdelen opslaan op de productielocatie in Zwitserland en alle onderdelen beschikbaar houden voor meerdere apparaatgeneraties.