[rev_slider alias="home"]

Wasmachines

Wie een Schulthess apparaat koopt, investeert in kwaliteit. Alle wasautomaten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. De trommel en kuip zijn gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer. test test

Drogers

De zuinigste drogers in hun klasse. Onze drogers zijn ook veel stiller dan standaard wasdrogers. Door de lage aansluitwaarde kunt u een wasmachine op de zelfde groep als de droger aansluiten.

Mijn ideale partner. Een Zwitsers hoogstandje. Uitblinkend in al zijn eenvoud. Supersnel en muisstil. Mijn Schulthess. Test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada neque et turpis hendrerit, et porta dui efficitur. Aenean auctor dui sit amet aliquet mollis.

Waarom Schulthess?

Schulthess staat garant voor een betrouwbaar product met bijbehorende hoogstaande service.

Kwaliteit

Machines van Schulthess leveren kwaliteit en zijn betrouwbaar. Hoogwaardige materialen en precisiefabricage zijn essentieel om aan onze hoge normen te voldoen – uw garantie voor een uitzonderlijk lange levensduur en stille werking. U kunt rekenen op kwaliteit van Schulthess – de gehele levensduur van uw apparaat!

Milieubewust

Om een gezond milieu te behouden voor de komende generaties, produceert Schulthess uiterst energiezuinige machines die een minimum aan elektriciteit verbruiken. We stellen normen op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid – dit is waarom we continue investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Swiss made – sinds 1845

Schulthess is al lang toegewijd aan Zwitserland als productielocatie. De machines worden met veel trots en toewijding in Wolfhausen in het Oberland van Zürich ontwikkeld en geproduceerd. Dit met een focus op robuustheid en duurzaamheid: wasverzorging met competentie.

Mijn ideale partner. Een Zwitsers hoogstandje. Uitblinkend in al zijn eenvoud. Supersnel en muisstil. Mijn Schulthess.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed malesuada neque et turpis hendrerit, et porta dui efficitur. Aenean auctor dui sit amet aliquet mollis.

Neem vandaag nog contact met ons op..