Schulthess geeft de beste wasoplossing weg voor jouw vereniging of stichting.

Hygiëne is megabelangrijk!

Rutte zegt het bij iedere persconferentie: ‘En we wassen onze handen stuk’. Het belang van hygiëne was al bekend, maar wordt deze dagen duidelijker dan ooit. Wat daarnaast ook opvalt is de grote bereidheid elkaar te helpen. En daar doen wij graag aan mee! Schulthess stelt namelijk een professionele Schulthess was- én droogautomaat beschikbaar, met een waarde van € 7.995, voor een door jou gekozen instelling.

 

 

Wie komen voor deze actie in aanmerking?

Alle instellingen, stichtingen en verenigingen met een ANBI of SBBI status. Twijfel je of de instelling van jouw keuze in aanmerking komt? Op de website van de belastingdienst vind je meer informatie.

Meedoen is supersimpel! Vul op winactie.rodus-professional.nl het deelnameformulier in en de stichting of vereniging van jouw keuze doet mee. Je kunt je winkansen vergroten door, bijvoorbeeld via social media, mensen te activeren diezelfde stichting of vereniging aan te melden.

 

 

Het Zwitserse kwaliteitsmerk Schulthess

Vanuit onze thuisbasis in Oss opereert een ervaren team van professionals in de hele Benelux. Kiezen voor het Zwitserse merk Schulthess is kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit. Stelt u hoge eisen aan uw was- en droogapparatuur en verwacht u een uitstekende service? Dan is Schulthess uw betrouwbare partner. Schulthess wasautomaten en drogers hebben diverse programma’s, waaronder speciale programma’s voor gedesinfecteerd wasgoed.

 

 

Meer weten over deze winactie?

Schulthess biedt in samenwerking met Rodus Professional een professionele topLine pro 9240 wasmachine en topLine pro 9350 droogautomaat beschikbaar. De winactie ‘Gun een ander de beste wasoplossing’ loopt van 1 juli 2020 t/m 31 juli 2020. De winnaar zal in augustus van dit jaar worden bekendgemaakt via de website.

Geen reactie's

Geef een reactie